Det här behöver du 4 Kycklingfiléer (Vi körde färska färdigkryddade med citron och dragon) 1 Äggvita 2 tsk Majsstärkelse Olja att steka i 100 g Bambuskott 2 Salladslökar 100 g Champinjoner 2 Morötter Sockerärtor 2 stjälkar Selleri Woksås 4 msk Kinesisk soja 1 tsk strösocker 1 tsk vitvinsvinäger funkar med äppelcidervinäger också 2 tsk majsstärkelse sesamfrön Gör så här: Finstrimla kycklingen. Blanda äggvita, majsstärkelse och salt till en marinad och låt kycklingen marinera till stekning. Finstrimla bambuskott, salladslök, morot, sockerärtor och selleri, skiva champinjonerna. Blanda grönsakerna i en bunke. Sås: Skaka ihop soja, socker, vinäger, vatten och maizena i en redningsbägare. Fräs kycklingbitarna i olja i en wokpanna. Sänk värmen och låt kycklingbitarna bli genomstekta. Ta upp kycklingbitarna. Tillsätt grönsakerna och woka en stund. Blanda ner kycklingen och nudlar, häll över såsen.
